1. Paaseitjes dit jaar duurder vanwege hoge suiker- en cacaoprijzen
  2. Startup in suikerreductie kan sneller naar de markt door investering Ingredion
  3. Voor abonneesOn Topic: Suikeralternatief stevia in ontwikkeling
  4. Handig overzicht: Zo spelen foodbedrijven in op vraag naar gezonder eten
  5. Voor abonneesDe Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezel: 6 conclusies uit recente voedselconsumptiepeiling
  6. Cosun verwacht EFSA-goedkeuring voor caloriearm suikeralternatief allulose over 1 à 2 jaar
  7. Suikerreductie in gebak: 'Niet afwachten tot de overheid het oplegt'
  8. Eerste Kamer wil geen extra belasting op havermelk en vruchtensappen
  9. Alpro en Oatly bezorgd over verbruiksbelasting: 'Plantaardige dranken zijn toch geen frisdrank?'
  10. Voor abonneesHoe start je met NAPV productverbetering? 6 tips uit de praktijk
  11. Drankensector behaalt doel Nationaal Preventieakkoord: 'Er zit 34% minder suiker in frisdranken'
  12. 'We krijgen weer meer vragen over smaak dan over zoutreductie mede vanwege Nutri-Score'
  13. Slush-ijsdrank maakte kinderen ziek
  14. Handig overzicht: zo werken deze 4 producenten aan NAPV-productverbetering
  15. Toenemende suikerprijs door tekorten leidt tot duurder snoep
  1. Nestlé reduceert van nature aanwezige suiker in ingrediënten door enzymatisch proces
  2. Ontwikkelingen grondstofprijzen; dit verwachten leveranciers
  3. Consumentenbond: 'Ergste prijsstijgingen basisvoeding lijken voorbij'
  4. Zoet eiwit krijgt GRAS-status
  5. Handig overzicht: Deze artikelen helpen je bij suikerreductie
  6. Safe met Michelle: Minder suiker, minder veilig?
  7. Meer groente, minder suikerhoudende dranken en minder rood en bewerkt vlees: Nederlander eet gezonder
  8. Zo werkt NS Retail aan herformulering: 'Het is spannend om aan hardlopers te sleutelen'
  9. Voor abonnees7 strategieën om suiker te reduceren: van blending tot kunstmatige intelligentie
  10. Suiker in de darm enzymatisch omzetten tot een gezonde vezel? KraftHeinz onderzoekt of dat mogelijk is
  11. Minder suiker, meer cacao en kort label: Barry Callebaut terug naar tekentafel voor tweede generatie chocolade
  12. Dit zijn de 5 opvallendste trends op de SIAL
  13. Zo gaan deze 8 dranken producenten om met trends: suiker en alcohol hot topics
  14. Producenten fruitsap protesteren tegen suikertaks: 'We zijn geen frisdrank'
  15. Better Juice schaalt technologie suikerreductie fruitsappen op