De smaak van vleesvervangers verbeteren? AI-tool biedt hulp
Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) lanceert Flavour-AI, een methode om met Artificial Intelligence smaakstoffen ontstaan uit fermentatie te...
Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) lanceert Flavour-AI, een methode om met Artificial Intelligence smaakstoffen ontstaan uit fermentatie te...
De SIAL 2024 in Parijs, een van de grootste voedingsmiddelenbeurzen ter wereld, brengt dit jaar opnieuw duizenden bedrijven en merken uit de...
Umami is bij de meeste productontwikkelaars wel bekend, maar Kokumi - Japans voor rijk of verzadigd - minder. Het Low Food Lab keek samen met...
Smaak- en geurstoffenfabrikant IFF en drie grote rivalen hebben stiekem afspraken gemaakt om de concurrentie te drukken, denken de toezichthouders...
De Europese Unie verbiedt een aantal rookaroma's die producten als rookworst en barbecuesaus een rooksmaak geven. De smaakstoffen zijn ongezond,...
Ingrediëntenleverancier International Flavors & Fragrances (IFF) heeft minutieus in kaart gebracht wat de leidende trends gaan worden voor zuivel en...
IFF, een wereldwijde producent van smaak- en geurstoffen voor de voedingsindustrie, opent donderdag 18 april een nieuw co-creatiecentrum in...
Voor de consument is miso een Japans soepje, voor de topchef een krachtige smaakmaker. Maar wat is de potentie van de umamibom voor de...
De smaak van vleesvervangers is vaak een bottleneck voor de acceptatie door de consument. Want wat zorgt voor de karakteristieke smaak van...
IFF ontwikkelt zich flink op het gebied van vleesvervangers. Samen met WUR en Unilever onderzoeken ze hoe smaakstoffen binden aan plantaardige...