Extrusie in ontwikkeling: betere plantaardige producten met minder...
Wie zich bezig houdt met het texturiseren van plantaardige eiwitten of bezig is met het gebruik van getexturiseerde eiwitten in productontwikkeling,...
Wie zich bezig houdt met het texturiseren van plantaardige eiwitten of bezig is met het gebruik van getexturiseerde eiwitten in productontwikkeling,...
Wat zijn de opvallendste verhalen en voedselveiligheidsissues van de eerste helft van 2024? In deze zomerserie blikt de redactie terug op een...
Hygiëne en techniek zijn twee totaal verschillende dingen die samenkomen bij bereiding van voedingsmiddelen. Het goed vertalen van hygiënisch ontwerp...
European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) pleit ervoor om gedetailleerd te kijken naar het restrictievoorstel om PFAS-stoffen te weren...
Teqram, Van Ommen en Widenhorn zijn de winnaars geworden van de TechniShow Innovation Awards 2022. Tijdens de Avond van de Maakindustrie in de...
Met de steeds hogere eisen die aan de voedselveiligheid worden gesteld, worden ook de normen voor de installaties in de voedingsmiddelenindustrie...
Multivac en Verbufa zijn een strategisch partnerschap aangegaan om als één aanbieder een geïntegreerde productielijn aan te kunnen bieden.
Bij de verwerking van groenten en aardappelen gaat veel water, energie en product verloren. In het onderzoekscentrum VEG-i-TEC herbekijken...
Voor het eind van augustus hoopt chocoladefabrikant Galler duidelijkheid te hebben over de herstart van de productie na de overstromingen. Vanessa...
DE WEEK VAN VMT - Machineveiligheid en voedselveiligheid staan soms haaks op elkaar. Vanuit het oogpunt van voedselveiligheid en reinigbaarheid...