1. Voor abonneesUit 2022: Zo implementeer je een voedselveiligheidscultuur. Dit zijn 8 tips (video)
  2. Voor abonneesVMT Summerclass QA 8: Listeria beheersen - praktische reinigingstips van het Urker Zalmhuys (video)
  3. VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij
  4. Voor abonneesVMT Summerclass QA 6: Zo roei je persisterende Listeria monocytogenes-stammen uit
  5. Voor abonneesVMT Summerclass QA 5: Dit kun je zelf doen als je na een uitbraak onder de loep ligt bij de NVWA
  6. Voor abonneesVMT Summerclass QA 4: Zo maak je risicomanagement van pathogenen minder intuïtief
  7. VMT Summerclass QA 3: Zo beheers je Listeria monocytogenes in de praktijk
  8. Voor abonneesVMT Summerclass QA 2: Zo richt je allergenenbeheer goed in
  9. Voor abonneesVMT Summerclass QA 1: Dit moet je doen bij een recall of incident
  10. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 8: Wat zijn de bottlenecks bij de ontwikkeling van vleesvervangers? Duurzaamheid of smaak?
  11. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 7: hoe ga je om met de spanningsvelden rondom THT en TGT?
  12. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 6: Milieuclaim maken? Maak je niet schuldig aan deze 7 zonden van greenwashing
  13. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 5: Leidt groen licht van EFSA tot meer insectenconsumptie Nederlander?
  14. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 4: de invloed van crises op het huidige voedselsysteem
  15. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 3: Het tijdperk van 'nudging'; hoe staat het met de Nutri-Score en Eco-Score?
  1. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 2: zijn plantaardige kaasalternatieven klimaatpositief en lekker?
  2. Voor abonneesVMT Summerclass R&D 1: Dit is nodig om reststromen goed en duurzaam in te zetten
  3. Voor abonneesWebinar: Dit zijn de spanningsvelden rondom het gebruik van THT en TGT
  4. Voor abonneesWebinar terugkijken: 'Meld gevolgen verwerking en etikettering van alternatieve grondstoffen bij ons'
  5. Voor abonneesWebinar: Innoveren en efficiënt produceren? Hoe pakt Nestlé dat aan?
  6. Webinar: Nutreco en Infor zien cruciale rol voor technologie bij verduurzaming voeding
  7. Voor abonneesWebinar: Innova Foodtrends 2022 over consumenten die bescherming planeet als gezamenlijke verantwoordelijkheid zien
  8. Voor abonneesWebinar: NVWA geeft do's en dont's rondom het gebruik van claims
  9. Voor abonneesWebinar: NVWA introduceert interactieve additieventool, zo werkt het en dit kun je ermee
  10. Voor abonneesWebinar: Aanduidingen houdbaarheidsdata (THT en TGT) gaan op de schop: dit verandert er
  11. Webinar: Digitalisering als motor van R&D in food
  12. Voor abonneesE-Lecture: 'Digitaliseer om sneller nieuwe producten te introduceren'
  13. Interview: Carolyn Steel over noodzakelijke transitie van de voedingsindustrie
  14. Voor abonneesPaneldebat: Grip op voedselveilig schoonmaken
  15. Voor abonneesWebinar: Is de consument eindelijk klaar voor insecten?