De hete aardappel PFAS: hoe krijgen we er grip op en hoe beoordelen...
De PFAS-problematiek roept enkele belangrijke vragen op zoals: Hoe krijgen we grip op PFAS, hoe beoordelen we de risico's van PFAS via voedsel en...
De PFAS-problematiek roept enkele belangrijke vragen op zoals: Hoe krijgen we grip op PFAS, hoe beoordelen we de risico's van PFAS via voedsel en...
Reinigings- en ontsmettingsprocedures in levensmiddelenbedrijven zijn vaak onvoldoende om ongewenste bacteriën die hardnekkig vastgehecht zijn aan...
Elk foodbedrijf - groot of klein - is bezig met duurzaamheid. CO2-footprint berekenen, reststromen in kaart brengen, energie duurzaam winnen. De...
Supermarktketen PLUS werd onlangs voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt. Duurzaamheidsmanager Marlijn Simons van PLUS...
Communiceer je als bedrijf over klimaatneutraal zijn? Een goede onderbouwing is essentieel zegt Suzanne van der Pijll van Schuttelaar & Partners....
"Ook kleine bedrijven kunnen aan de slag met het in kaart brengen van hun CO2-footprint", stelt Marc Herberigs, Sustainability Consultant bij...
Volgens duurzaamheidsexpert Boone was er teveel vrijblijvendheid in het meten en communiceren van duurzaamheid. Iedereen deed het op zijn eigen...
Ook in 2022 zijn er nieuwe wijzigingen in Infoblad 85. Welke wijzigingen zijn dat? Hoe kijkt de NVWA naar Infoblad 85? Tijdens deze lezing leer je...
Een sterke voedselveiligheidscultuur is de basis voor het produceren van veilige voedingsmiddelen. Maar wat is een sterke voedselveiligheidscultuur?...
Wereldwijd wordt zo'n derde van ons voedsel verspild. Volgens Sanne Stroosnijder, programmamanager voedselverspilling bij Wageningen Food & Biobased...