1. 'Consument heeft behoefte aan volkoren, supermarkt speelt hier te weinig op in'
  2. 'Duurdere A-merk kipvervangers smaken slechter dan huismerken'
  3. Gezond eten vaak te duur en ongezond vaak té lekker
  4. Kiest een consument eerder voor een vleesvervanger als het naast vlees in het schap ligt? Lidl en WUR zoeken het uit
  5. Ondanks inflatie zijn consumenten meer geïnteresseerd in producten met duurzaamheidskeurmerk
  6. Voor abonneesStappenplan: zo bereik je de mainstream consument met vleesvervangers
  7. Tony's Chocolonely haalt De Vegetarische Slager weer in als duurzaamste merk van Nederland
  8. Consumenten niet gevoelig voor goedkopere gezonde producten (update)
  9. 'Vers afbakbrood in supermarkt bevat niet altijd de wettelijk verplichte benaming'
  10. Meer verkoop restpartijen en producten tegen houdbaarheidsdatum door inflatie
  11. De Vegetarische Slager volgens consumenten meest duurzame bedrijf
  12. Jongere en rijkere Nederlanders eten meer vlees- en zuivelvrij
  13. 'We denken veganistischer dan we zijn: kwart Nederlanders hoopt op toekomst zonder vlees'
  14. Consumentenbond: 'In smaak nog veel te winnen bij vega rookworsten'
  15. Gen Z eist herziening van het voedselsysteem
  1. Ambitieuze roadmap Fevia doet eerdere duurzaamheidsverslagen verbleken
  2. Snelle hap zorgt voor mentale dip
  3. Nutri-Score verleidt onvoldoende tot aankoop gezondere voeding
  4. 'Vegan markt ontwikkelt extreem snel en vereist samenwerking in procesontwerp'
  5. Consument gevoeliger voor duurzame voeding
  6. Ingrediënten moeten eerlijk op het etiket
  7. Flexitarisme in Vlaanderen in opmars
  8. 'Nederlandse consument wil groter plantaardig aanbod en hogere prijs voor vlees'
  9. Onderzoek LTO: 'Nederlander wil meer betalen voor duurzamer voedsel'
  10. POM West-Vlaanderen bouwt wetenschapspark voeding en gezondheid
  11. '75% van de Belgen staat open voor consumptie van insecten, zolang ze niet zichtbaar zijn'
  12. 10 procent hogeropgeleiden laat vlees staan
  13. Consumentenbond: 'Supermarkt hummus lijkt niet op traditionele hummus'
  14. '40% van de toekomstige vleesconsumptie bestaat uit kweekvlees'
  15. Q8-klant kan kiezen uit 120 Starbucks koffiecombinaties