Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse...
Hoe spelen Amerikaanse snackproducenten in op veranderende eetpatronen van de consument? De populariteit van afslankmedicijnen zoals Ozempic en...
Hoe spelen Amerikaanse snackproducenten in op veranderende eetpatronen van de consument? De populariteit van afslankmedicijnen zoals Ozempic en...
Wat vinden Nederlanders van ultrabewerkte voeding? Wageningen Food&Biobased Research en de HAS green academy zochten het uit. 'Ik let wel op de mate...
De Nutri-Score is inmiddels in Nederland het goedgekeurde voedselkeuzelogo. Vanuit de voedingsindustrie klinken zowel positieve als negatieve...
Supermarktketen Lidl België geeft aan de verkoop van plantaardige eiwitproducten te willen verdubbelen tegen 2030. Uit eigen onderzoek blijkt dat...
Het debat over de legaliteit van de verkoop van rauwe melk in de Verenigde Staten blijft discussies aanwakkeren onder wetgevers,...
Nederlandse consumenten zijn het afgelopen jaar kritischer geworden op de duurzaamheid van bedrijven. Dat blijkt uit de Sustainable Brand Index. Het...
Een nieuwe website over wijn - Wijninfo.nl - moet de consument objectieve info over wijn geven: van wetgeving tot duurzaamheid. De website werd...
"We zien vaak dat duurzame foodmerken het belang overschatten dat consumenten hechten aan duurzaamheid." Daarom lanceren Food Cabinet en Future of...
Wat wil de Europese consument van plantaardig in 2024? Proveg International gaf tijdens de New Food Conference 2023 alvast inzage in recent...
De gedragsveranderingscampagne 'Nationale Week Zonder Vlees' gaat internationaal. De campagne wordt gesteund door de Europese Unie en begint deze...