De WHO Voedselveiligheidsdag leverde 3 belangrijke aandachtsgebieden...
Omdat er in 2023 wederom een World Food Safety Day was, organiseerde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een congres over voedselveiligheid. Er...
Omdat er in 2023 wederom een World Food Safety Day was, organiseerde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een congres over voedselveiligheid. Er...
De wereldwijde vleesindustrie kan nog een grote slag slaan met het terugbrengen van CO2- en methaanuitstoot. Tegelijk groeit de wereldbevolking en...
Het programma en de thema's van het Food Law Event op 20 juni zijn bekend. De onderwerpen die deze editie onder meer aan bod komen zijn:...
De foodbranche wacht vol spanning op een nieuw voedselkeuzelogo. Wordt het Nutri-Score of toch geheel iets anders? En waarom zou een voedselproducent...
Veel bedrijven in de foodsector zitten momenteel op de verkeerde weg als het gaat om verduurzaming. "We zijn de verkeerde dingen aan het...
Het beleid en uitvoering daarvan met betrekking tot allergenen laat sterk te wensen over. Overheden, toezichthouders en bedrijfsleven geven...
Houd traceerbaarheid betaalbaar door niet op een te hoog detailniveau te werken, de consument heeft daar ook niet echt behoefte aan, aldus Bert...
'Suiker is niet verslavend, met een afkickkliniek voor suiker wordt dit onderwerp volledig uit zijn verband gerukt.' Dat stelde emeritus...
De Nederlandse Levensmiddelenindustrie moet een actieve dialoog met de samenleving aangaan. "Geen eenrichtingsverkeer, maar een gesprek met de burger...
Mondelēz laat tijdens een congres over duurzame cacao weten bezorgd te zijn over de leefomstandigheden van de werknemers in haar cacaoketen. Het...