12/11/2024 - 14/11/2025 | EFFoST International Conference 2024

12/11/2024 - 14/11/2025 | EFFoST International Conference 2024

Het EFFoST International Conference 2024 vindt plaats van 12 tot 14 november 2024 in Brugge, België.

Het EFFoST International Conference 2024 nodigt iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedingswetenschap- en technologie van 12 tot 14 november 20204 in Brugge, België. Tijdens dit evenement komen onderzoekers, wetenschappers, beleidsmakers, professionals en studenten uit multidisciplinaire voedingsgerelateerde vakgebieden samen om de nieuwste ontwikkelingen te delen en nieuwe partnerschappen aan te gaan.

Meer informatie vindt je via deze link.

Webinar terugkijken: Dealen met MOAH en MOSH #2

Webinar terugkijken: Dealen met MOAH en MOSH #2

De minerale oliën MOAH en MOSH vormen een lastig risico voor de voedingsindustrie. Sinds 1 januari handhaaft de NVWA anders op MOAH in levensmiddelen aan de hand van actielimieten. Maar hoe zit het nou precies? Bekijk hier deel 2 van het tweeluik VMT-webinar 'Dealen met MOAH en MOSH'.

Hoe zorg je ervoor dat normeisen niet eindigen als een 'papieren tijger'?

Hoe zorg je ervoor dat normeisen niet eindigen als een 'papieren...

Als bedrijf of organisatie is het waarborgen van de kwaliteit van je producten, processen en diensten een voortdurende prioriteit. Een goed opgezet kwaliteitssysteem is daarbij onmisbaar. Het actueel en relevant houden van dit systeem, zodat het aansluit bij de huidige bedrijfsprocessen, kan echter een uitdaging zijn. Hoe richt je het efficiënt en praktisch in, zonder onnodig veel tijd te verliezen aan randzaken? En hoe zorg je ervoor dat het kwaliteitssysteem blijvend voldoet aan de behoeften van jouw organisatie?

Webinar terugkijken: Dealen met MOAH en MOSH #1

Webinar terugkijken: Dealen met MOAH en MOSH #1

De minerale oliën MOAH en MOSH vormen een lastig risico voor de voedingsindustrie. Sinds 1 januari handhaaft de NVWA anders op MOAH in levensmiddelen aan de hand van actielimieten. Maar hoe zit het nou precies? Bekijk hier deel 1 van het tweeluik VMT-webinar 'Dealen met MOAH en MOSH'.

Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september: onvermeld allergeen kip kerrie maaltijd

Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september:...

In dit overzicht lees je de Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van september: onvermeld allergeen kip kerrie maaltijd, onvermeld allergeen kruidnoten en bami goreng met kipsaté.