08-11-2024 | Hygiënisch ontwerpen transportbanden

08-11-2024 | Hygiënisch ontwerpen transportbanden

In deze 1-daagse cursus worden de kritische punten van een transportband besproken, zoals (in)direct productcontactoppervlak, bereikbaarheid, bekabeling en framebouw.

Onderwerpen die aan bod komen: Risicoanalyse - Principes open processen - Reiniging - Toepassing bij transportband - Nieuwe opzet transportband.

Doelstelling

  1. Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)
  2. Beoordeling (aan te schaffen) apparatuur op microbiële reinigbaarheid
  3. Ontwerpen, uitbesteden en begeleiden van projecten m.b.t. hygiënisch ontwerp

Over Burggraaf & Partners

Burggraaf & Partners is sinds 1993 gespecialiseerd in het adviseren van de voedings­midde­len­industrie en farmacie, en de machinebouwers op dit gebied. In praktisch alle sectoren (bak­ke­rij, groente en fruit, zuivel, vlees, dranken, biotechnologie) en op allerlei niveaus is het bureau actief en heeft het samen met diverse organisaties tientallen trainingen en cursussen op dit gebied ver­zorgd.

Schrijf je in voor de cursus.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. 05/11/24 | Workshop Inleiding in Plantaardige Eiwitten
  2. 'Mindful eating' veelbesproken onder consumenten: zo speel je er als R&D-er op in
  3. 05/11/2024 | Cursus allergenen management
  4. 5-6/11/2024 | Free From Food Ingredients
  5. Voedselbank blundert met dodelijke drugssnoepjes: hoe een smokkeloperatie de voedselveiligheid ernstig in gedrang bracht
  6. Voor abonneesMycotoxinen in voedsel: antwoorden op meestgestelde vragen
  7. Quality Time met IJsbrand: Is Chocomel de 'enige echte' of toch niet? (video)
  8. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  9. Zomerserie voedselveiligheid: producenten geven tips voor detecteren metaaldeeltjes
  10. Voor abonneesPerchloraat in voedsel en drinkwater: Wat betekent dit voor de voedselveiligheid in Nederland?
  1. Voor abonneesPersoneel van hoofdkantoor TikTok getroffen door massale voedselvergiftiging
  2. Voor abonneesVerdwijnen fysieke etiketten uiteindelijk van de verpakking? Dit is de laatste stand van zaken voor digitale etiketten
  3. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  4. Onderzoekers vragen Nederlanders wat ze vinden van ultrabewerkte voeding
  5. Voor abonneesToename van campylobactergevallen leidt tot waarschuwing in Zweden
  6. Bakker ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled brouwgraan
  7. Voor abonneesPaling maakt 130 mensen ziek in Japan
  8. Hitteprotocol moet pluimvee beschermen tegen hittestress
  9. Eerste kweekvleesdossier ingediend bij de EFSA
  10. Voor abonneesFoodproducenten die wetenschappelijk onderzoek subsidiëren? 'Let op of een bedrijf kennis bestelt of goed nieuws'