05/11/24 | Workshop Inleiding in Plantaardige Eiwitten

05/11/24 | Workshop Inleiding in Plantaardige Eiwitten

De workshop Inleiding in Plantaardige Eiwitten vindt plaats op 5 november in Den Bosch.

Has Green Academy nodigt geïnteresseerden uit voor de workshop Inleiding in Plantaardige Eitwitten. In de workshop zie je de (on)mogelijkheden van toepassing van verschillende plantaardige eiwitten en leer je meer over de aspecten van de verschillende eiwitten. Het is een inleidende kennismaking met eiwitten en bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte practicum waarin je zelf aan de slag gaat.De workshop vindt plaats op 5 november in Den Bosch.

Meer informatie vindt je via deze link.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. 'Mindful eating' veelbesproken onder consumenten: zo speel je er als R&D-er op in
  2. 05/11/2024 | Cursus allergenen management
  3. 5-6/11/2024 | Free From Food Ingredients
  4. Voedselbank blundert met dodelijke drugssnoepjes: hoe een smokkeloperatie de voedselveiligheid ernstig in gedrang bracht
  5. Voor abonneesMycotoxinen in voedsel: antwoorden op meestgestelde vragen
  6. Quality Time met IJsbrand: Is Chocomel de 'enige echte' of toch niet? (video)
  7. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  8. Zomerserie voedselveiligheid: producenten geven tips voor detecteren metaaldeeltjes
  9. Voor abonneesPerchloraat in voedsel en drinkwater: Wat betekent dit voor de voedselveiligheid in Nederland?
  10. Voor abonneesPersoneel van hoofdkantoor TikTok getroffen door massale voedselvergiftiging
  1. Voor abonneesVerdwijnen fysieke etiketten uiteindelijk van de verpakking? Dit is de laatste stand van zaken voor digitale etiketten
  2. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  3. Onderzoekers vragen Nederlanders wat ze vinden van ultrabewerkte voeding
  4. Voor abonneesToename van campylobactergevallen leidt tot waarschuwing in Zweden
  5. Bakker ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled brouwgraan
  6. Voor abonneesPaling maakt 130 mensen ziek in Japan
  7. Hitteprotocol moet pluimvee beschermen tegen hittestress
  8. Eerste kweekvleesdossier ingediend bij de EFSA
  9. Voor abonneesFoodproducenten die wetenschappelijk onderzoek subsidiëren? 'Let op of een bedrijf kennis bestelt of goed nieuws'
  10. Zomerserie voedselveiligheid: Directeur zuivelbedrijf riskeert gevangenis na dodelijke uitbraak van Listeria