05/11/2024 | Cursus allergenen management

05/11/2024 | Cursus allergenen management

De cursus allergenen management vindt op 5 november plaats in Maarsbergen.

De Allergenen Consultancy nodigt specialisten op het gebied van allergenen uit voor de cursus allergenen management. Het is een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de 5 basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Ook het nieuwe Nederlandse beleid over kruisbesmetting met allergenen en risicobeoordeling wordt toegelicht. De cursus vindt op 5 november plaats in Maarsbergen.

Meer informatie vindt je via deze link.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. 'Mindful eating' veelbesproken onder consumenten: zo speel je er als R&D-er op in
  2. Voedselbank blundert met dodelijke drugssnoepjes: hoe een smokkeloperatie de voedselveiligheid ernstig in gedrang bracht
  3. Voor abonneesMycotoxinen in voedsel: antwoorden op meestgestelde vragen
  4. Quality Time met IJsbrand: Is Chocomel de 'enige echte' of toch niet? (video)
  5. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  6. Zomerserie voedselveiligheid: producenten geven tips voor detecteren metaaldeeltjes
  7. Voor abonneesPerchloraat in voedsel en drinkwater: Wat betekent dit voor de voedselveiligheid in Nederland?
  8. Voor abonneesPersoneel van hoofdkantoor TikTok getroffen door massale voedselvergiftiging
  9. Voor abonneesVerdwijnen fysieke etiketten uiteindelijk van de verpakking? Dit is de laatste stand van zaken voor digitale etiketten
  10. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  1. Onderzoekers vragen Nederlanders wat ze vinden van ultrabewerkte voeding
  2. Voor abonneesToename van campylobactergevallen leidt tot waarschuwing in Zweden
  3. Bakker ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled brouwgraan
  4. Voor abonneesPaling maakt 130 mensen ziek in Japan
  5. Hitteprotocol moet pluimvee beschermen tegen hittestress
  6. Eerste kweekvleesdossier ingediend bij de EFSA
  7. Voor abonneesFoodproducenten die wetenschappelijk onderzoek subsidiëren? 'Let op of een bedrijf kennis bestelt of goed nieuws'
  8. Zomerserie voedselveiligheid: Directeur zuivelbedrijf riskeert gevangenis na dodelijke uitbraak van Listeria
  9. Plantaardige wolkenkrabber van GoodMills Innovation opgestart in Hamburg
  10. Voor abonneesHoe DOC Kaas de kwaliteit live controleert met vision-technologie