Een onderhoudsmonteur die overal in de fabriek kan komen en normaal gesloten apparatuur openmaakt, kan een heleboel problemen als eerste ontdekken en ze oplossen, maar misschien ook veroorzaken. In deze cursus wordt behandeld hoe je onderhoud kunt plegen zodat het hygiëneniveau hetzelfde blijft, wat je moet doen bij constateren van niet-hygiënische situaties en welke invloed je als technicus zelf hebt.
Doelstelling
- Bewustwording dat hygiënisch werken noodzakelijk is.
- Herkennen, signaleren en doorgeven (en terugkoppelen) niet-hygiënische situaties.
- Kleine verbeteringen doorvoeren m.b.t. hygiënisch ontwerp.
- Hygiënisch werken.
Over Burggraaf & Partners
Burggraaf & Partners is sinds 1993 gespecialiseerd in het adviseren van de voedingsmiddelenindustrie en farmacie, en de machinebouwers op dit gebied. In praktisch alle sectoren (bakkerij, groente en fruit, zuivel, vlees, dranken, biotechnologie) en op allerlei niveaus is het bureau actief en heeft het samen met diverse organisaties tientallen trainingen en cursussen op dit gebied verzorgd.