05/06/2024 | Cursus Hygiënisch ontwerpen

05/06/2024 | Cursus Hygiënisch ontwerpen
Reiniging en desinfectie voor een goede hygiene.

In deze eendaagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn.

De cursus gaat in op: relevante wetten, normen en richtlijnen voor de machinebouwer en voedselverwerkende bedrijven. EHEDG en Safe Food Factory. Controle-organen IFS, BRC, AIB, GFSI (JI en JII). Gevarenanalyse gerelateerd aan apparatuur. Reinigingsmethoden en basisbeginselen hygiënisch ontwerpen.

Doelstelling training

  1. Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)
  2. Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties, die kunnen leiden tot een (na)besmetting

Over Burggraaf & Partners

Burggraaf & Partners is sinds 1993 gespecialiseerd in het adviseren van de voedings­midde­len­industrie en farmacie, en de machinebouwers op dit gebied. In praktisch alle sectoren (bak­ke­rij, groente en fruit, zuivel, vlees, dranken, biotechnologie) en op allerlei niveaus is het bureau actief en heeft het samen met diverse organisaties tientallen trainingen en cursussen op dit gebied ver­zorgd.

Schrijf je in voor de cursus.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.