1. 'Nederlandse consument wil groter plantaardig aanbod en hogere prijs voor vlees'
  2. Aantal liefhebbers volkorenbrood groeit voor zesde jaar op rij
  3. POM West-Vlaanderen bouwt wetenschapspark voeding en gezondheid
  4. Consumentenbond: 'Supermarkt hummus lijkt niet op traditionele hummus'
  5. Aldi Nord en Süd sluiten aan bij Nutri-Score-karavaan
  6. Livestream: Voedselverkiezingsdebat 2021
  7. Opinie: De consument krijgt de schuld
  8. Groeiende markt voor kweekvlees in Duitsland en Frankrijk
  9. Voedselsector krimpt met 4 procent dit jaar, herstel pas na 2021
  10. Meer vis en plantaardig om klimaatverandering tegen te gaan
  11. Voor abonneesNederlanders hebben weinig vertrouwen in de voedingsindustrie
  12. 'Consument wil wel, maar betaalt nog niet voor verduurzaming'
  13. Mintel: 3 post-corona trends die kansen bieden voor innovatie in de voedingsindustrie
  14. Foodwatch: afspraken zoutreductie niet bindend genoeg - FNLI reageert
  15. Voor abonneesValse berichten over Covid-19 en voedsel
  1. Hak pleit voor stimuleren groenteconsumptie en hogere prijs voor telers
  2. GlobalData: 'Wereldwijde vleesindustrie krimpt dit jaar met 5,3% door corona'
  3. Euromonitor: 6 blijvende veranderingen in de voedselketen door corona
  4. FrieslandCampina signaleert groeiende vraag naar biologische zuigelingenvoeding
  5. Voedsel en voedselpatronen in het post-Corona tijdperk
  6. Too Good To Go helpt horecaondernemers met app
  7. Voedselbanken vragen om steun overheid bij coronavirus
  8. Fabrikant over corona: 'Genoeg in voorraadkast'
  9. Voedingsproducenten over hamsteren: 'Wij verwachten geen problemen bij de inkoop van grondstoffen en levering van eindproducten'
  10. 'Schaaldieren zorgen voor hoge CO2-uitstoot, schelpdieren juist niet'
  11. Winstgevendheid foodbedrijven bijna gehalveerd
  12. Zo worden mensen in quarantaine van maaltijden voorzien (video)
  13. RIVM: Consumptie van plantaardige eiwitten is noodzakelijk
  14. Nationale Week Zonder Vlees: 'Flexitarisch eetpatroon nieuwe standaard'
  15. België één van de beste leerlingen op het gebied van evenwichtige voeding op de werkplek