1. Succesvolle conceptontwikkeling? 'Leuke, hippe, nieuwe producten belanden vaak in de 2-eurobak in de supermarkt'
  2. Verpakkingen verminderen, hergebruiken en recyclen, wat doen startups?
  3. Handig overzicht: zo werken 8 startups aan innovatie
  4. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  5. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  6. Startup wil met supplementen allergieën voorkomen: 'Meer plantaardig kan alleen met minder voedselallergieën'
  7. Wageningse eivervanger van biergist maakt debuut in VS op IFT FIRST
  8. Startup berekent een product-LCA binnen een minuut: 'Communicatie over duurzaamheid moet onwijs simpel zijn'
  9. Startup wil Nestlé van halal segment worden: 'Het is geen niche meer'
  10. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  11. Van hamburger tot brownie: scale-up maakt zeewierblends voor zoet en hartig
  12. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  13. MaGie Creations upcyclet biergraan: 'Met de PowerBagel is de cirkel rond'
  14. Gezond en verwennen samen in een product? Zo ontwikkelde deze startup een gezonde donut
  15. CO2-emissies omzetten in wodka? Aircohol schaalt technologie op die dit mogelijk maakt
  1. Startup werkt aan plantaardig product dat níet op vlees lijkt: 'Meer groenteconsumptie is het doel'
  2. Startup maakt eiwit-verrijkt 0.0-bier: 'De traditionele biermarkt doorbreken is lastig'
  3. Dranken trends: van kombucha en gembershots tot functionele limonade
  4. Van eiwitbier tot plantaardige zalm: zo spelen 10 startups in op trends
  5. Startup wil specerijenhandel opschudden met korte keten: 'Fraude komt vaak voor'
  6. Beter schuimende cappuccino of cacaovrije chocolade? Prijzen voor innovaties op de FiE
  7. NoPalm Ingedients bíjna het duurzaamste bedrijf van Nederland met palmolie zonder palmolie
  8. Startup maakt broodbeleg zonder toegevoegd suiker: 'Dadels zijn lekkerder dan zoete meuk'
  9. Onderzoek Rabobank: zo experimenteren foodbedrijven en retail met AI
  10. Hoe heeft de plantaardige categorie zich ontwikkeld in de supermarkt? 'We hoeven niet nóg een plantaardige burger'
  11. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  12. Startup maakt met blockchain koffieketen transparant: 'Urgentiegevoel ontbossingswetgeving ontbreekt'
  13. Startup maakt plantaardige botervervanger voor industrie: 'Duurzaam banket moet nieuwe normaal worden'
  14. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  15. Deze startup switchte van koeien naar soja: 'Het is een totaal andere tak van sport'