Vriesdrogen minder energieslurpend: interessanter voor meer...
Het grote nadeel van vriesdrogen als conserveringstechnologie is dat het traditioneel een vrij duur en energie-intensief proces is. Vriesdrogen is...
Het grote nadeel van vriesdrogen als conserveringstechnologie is dat het traditioneel een vrij duur en energie-intensief proces is. Vriesdrogen is...
Timo Hoogeboom - ceo bij Neerlands Glorie Groenten & Fruit en HAK - draagt na 11 jaar het stokje over aan Nicole Freid. De huidige marketing- en...
Natuurlijke conserveringsmiddelen zijn aan een opmars bezig. Logisch, gezien het feit dat de consument minder kunstmatige ingrediënten in zijn eten...
HAK stopt in januari kort met produceren vanwege de sterk oplopende energieprijzen. De producent stopt de productie gedurende 6 weken. Het is volgens...
Nieuwe trends en markteisen vragen om nieuwe oplossingen. Met de MicroPast-technologie kan worden voldaan aan de huidige eisen voor duurzame en...
Het tegengaan van voedselverspilling en een plantaardiger dieet zijn volgens producent Zwanenberg belangrijke manieren om klimaatverandering tegen te...
Roem van Yerseke is bezig met de ontwikkeling van Noordzeegarnalen zonder de traditionele conserveringsmiddelen in een composteerbare verpakking. De...
Brouwerijen van bier met weinig of geen alcohol die willen verduurzamen, moeten letten op een bier-bedervende gist dat veel voorkomt in brouwerijen....
Volgens autoriteiten in de Russische stad Volgograd werden in het eerste halfjaar van 2020 zestig mensen ziek door een vergiftiging met...
KENNISPARTNER - Wanneer u de productie van uw nieuw ontwikkelde gekoelde kant-en-klaar-product start, kunt u zich vasthouden aan bekende...