1. Infrarood kan gas gestookte hittebehandeling vaak prima vervangen
  2. NVWA: gehalte acrylamide pepernoten te hoog
  3. "We willen dat de consument leert hoe verse friet moet smaken"
  4. Intelligente camera in de productie voorkomt discussie over de kwaliteit
  5. Hoe Thijs Boer chipsfabrikant werd in Rwanda: 'we trainen boeren om de beste aardappelen te krijgen' (podcast)
  6. Nieuw onderzoek: zo zit het met de acrylamidegehaltes in verschillende productgroepen
  7. Acrylamide: Een klein molecuul, een grote uitdaging
  8. Trending in 2020: Aardappelmarkt groeit jaarlijks met 4,4% (video)
  9. Foodindustrie meet steeds meer zelf
  10. De Kleine Keuken: Van duurzame verpakkingen tot acrylamideperikelen
  11. Peasy Pops: hartige linzenhapjes met relatief weinig zout
  12. Update Acrylamide Toolbox maakt onderscheid in aardappel- en koffieproducten
  13. BEUC: 'Betere regels voor acrylamidereductie nodig'
  14. Kerry brengt acrylamidereducend enzym op de markt
  15. VMT 12: Update contaminanten in voedingsmiddelen
  1. Risicobeperkende maatregelen en referentiewaarden voor acrylamide in levensmiddelen (longread)
  2. Onophoudelijke strijd tegen acrylamide: Bolletje en Pally Biscuits delen hun ervaringen
  3. ''Koffie vervangen door thee om inname acrylamide terug te brengen?'' (update)
  4. Europees Parlement houdt vast aan wetgeving acrylamide
  5. Europa accepteert voorstel voor acrylamidereductie
  6. EC werkt aan monitoringssysteem minerale oliën
  7. Innovaties op Interpack 2017 (fotoverslag)
  8. PEF-test op kleine schaal met Pulsemaster Solidus
  9. Foodindustrie boekt beste resultaten in bestrijding acrylamide
  10. EC: 'Twee jaar voor significante reductie acrylamide'
  11. 'Bij regelgeving acrylamide moet je risico's accepteren'
  12. Vijf vragen over acrylamide
  13. EFSA bevestigt opnieuw gezondheidsrisico's acrylamide
  14. EFSA: acrylamide in voeding baart zorgen
  15. FoodDrinkEurope updatet acrylamide toolbox