Het IFFA concept is herzien en verfijnd om geschikt te zijn voor de toekomst met als visie: samenwerken om de voedselproductie slimmer en duurzamer te maken. Johannes Schmid-Wiedersheim, directeur van IFFA, legt uit: "De afgelopen maanden hebben we samen met onze branchepartners veel nieuwe ideeën ontwikkeld. De belangrijkste speerpunten hebben betrekking op een aangepast beursconcept en een aparte tentoonstellingsruimte voor het thema 'Nieuwe Eiwitten'.
Met een nieuwe halindeling breidt IFFA haar productaanbod uit en verbindt zij de verwerkingsfasen nog nauwer met elkaar. De hallen worden verdeeld in vijf hoofdgebieden:
- Verwerken
- Verpakking
- Verkoop en vakmanschap
- Ingrediënten
- Alternatieve eiwitten uit planten of celculturen
Het tentoonstellingsprogramma wordt aangevuld met relevante innovaties uit de onderzoekswereld, start-ups, verenigingen en experts die inzicht geven in de status quo op het gebied van nieuwe eiwitten.
Meer informatie en aanmelden kan via deze link.