Food Future Event: met Meatable, Verstegen Spices&Sauces en Phycom...
Wat is nodig om succesvol duurzame en/of gezonde ingrediënten in te zetten in productontwikkeling? Hoe ontwikkel je een product voor een heel nieuwe...
Wat is nodig om succesvol duurzame en/of gezonde ingrediënten in te zetten in productontwikkeling? Hoe ontwikkel je een product voor een heel nieuwe...
De kruiden- en specerijenproducent Verstegen komt op de markt met een droge mix bestaande uit kruiden, specerijen en een plantaardig eiwit. De...
In de rubriek Young R&D stellen jonge productontwikkelaars vragen aan ervaren vakgenoten.
Biodiversiteit is al het leven op aarde dat met elkaar is verbonden door ecosystemen. Het samenspel van verschillende planten, dieren, bacteriën en...
Verstegen Spices & Sauces kan sinds dit jaar vrijwel volledig zonder gas opereren. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) beloonde het...
Verduurzaming in de voedingsindustrie is liet langer vrijblijvend, maar bittere noodzaak geworden om te overleven. De heftige internationale...
Hoe ga je van een kaal idee naar een cool concept? Waar let je op als je een plantaardig eiwit kiest voor jouw product? En hoe ga je om met...
Veel jonge R&D'ers stromen direct vanuit hun opleiding door naar een eerste baan. Zijn ze door hun opgedane kennis op school voorbereid op deze baan?...
De Lentiz onderwijsgroep opende maandag 20 juni officieel de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het moet een scholings- en praktijkplek zijn...
Verstegen sluit zich aan bij het project 'Rotterdam de boer op!' en legt een model voedselbos aan op eigen terrein. "Dat we er nu werk van gaan maken...