1. Aanscherping handelsnormen groenten en fruit per 1 januari 2025: hier moet je als levensmiddelenbedrijf op letten
  2. Voor abonneesFDA linkt een tweede komkommerteler aan salmonella-uitbraak
  3. Het rijke mondgevoel van dierlijke eiwitten - kokumi - evenaren in groente? 'We wilden groente zo lekker laten smaken dat je vlees niet mist'
  4. Europese Commissie: 'Land van oorsprong moet duidelijker op verpakking groenten en fruit'
  5. Voor abonneesKlimaatverandering houdt groenteverwerker Ardo op alle niveaus bezig: van spinazietekort tot weerbarstige wetgeving
  6. Voor abonneesOnbehandeld water is bron van salmonella-uitbraak komkommers
  7. HAK uit klimaatzorgen: 'groenten niet het hele jaar beschikbaar'
  8. Voor abonneesGroentenmix gekoppeld aan grootste Finse salmonella-uitbraak ooit
  9. Voor abonneesTwee salmonella-uitbraken door verse komkommers zorgen voor honderden zieken
  10. Voor abonneesDesinfectie van water in groenteverwerking leidt tot veilig hergebruik in productie
  11. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  12. Vermoedelijke cholera-uitbraak houdt passagiers vast op cruiseschip
  13. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  14. Onderzoek toont aan dat salades in Groot-Brittannië nog altijd regelmatig besmet zijn
  15. Reststroom champignonteelt blijkt goed alternatief voor industriële mest
  1. Gevaarlijke fluweelpootjes uit Zuid-Korea en China maken mensen ziek
  2. Bijna 200 zieken door met doornappel verontreinigde spinazie
  3. Ook minikomkommers kunnen besmet zijn
  4. Sprayen met bacteriofagen lost in de toekomst voedselveiligheidsproblemen op
  5. Hoe pak je duurzaamheid praktisch aan? Foodbedrijf Vezet vertelt hoe ze met experts CO2-emissies in kaart bracht
  6. Stijgende groenteprijzen door kou en energiekosten
  7. Groenteverwerkers kunnen water voedselveilig hergebruiken. Bijvoorbeeld zo
  8. Hessing Supervers opent 'meest duurzame' fabriek in Greenport Venlo
  9. Weer is besmette salade de oorzaak van een uitbraak
  10. Uitbraak in Finland door blokjes tomaat
  11. HAK stapt over op lokaal biologisch: 'Disruptieve aanpak nodig om vraag te vergroten'
  12. Uitbraak met 100 zieken blijkt veroorzaakt door rucola
  13. Foodbedrijf No Fairytales wil eetgedrag consument veranderen met campagne: 'het traagste dieet ter wereld'
  14. Startup fermenteert reststromen tomatensaus, appelsap en bier: 'We kunnen een keur aan reststromen verwerken'
  15. Veggie Crumbz maakt gezonder alternatief voor paneermeel: 'De groentekruimels zijn al knapperig zonder olie'