Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat...
Cradle biedt bedrijven een softwareplatform waarmee ze sneller eiwitten kunnen ontwerpen, enzymen kunnen optimaliseren en fermentatieprocessen kunnen...
Cradle biedt bedrijven een softwareplatform waarmee ze sneller eiwitten kunnen ontwerpen, enzymen kunnen optimaliseren en fermentatieprocessen kunnen...
Biotechbedrijf Novozymes en zuivelmultinational Arla Foods gaan samen eiwitten ontwikkelen via precisiefermentatie.
Multinational Nestlé heeft een gepatenteerde enzymatische technologie ontwikkeld waarmee van nature aanwezige suiker in ingrediënten wordt...
Koude pasteurisatie met behulp van ultraviolette stralen leent zich voor behoud van functionele bioactieve componenten. Voorbeelden zijn lactoferrine...
Start up Better Juice is klaar voor de commerciële productie van de technologie die het suikergehalte in fruitsappen tot 80% kan reduceren.
Een dochteronderneming van Lallemand, neemt het portfolio bakkerij-enzymen Nutrilife over van BASF. De enzymen voor bakkerijen passen niet meer in de...
De Europese ingrediëntenbeurs FiE koos 28 bedrijven uit die kans maken op een innovatie-award. 7 van deze bedrijven zijn Nederlands.
De toegenomen aandacht voor mycoproteines als plantaardig eiwit is de Deense enzymproducent Novozymes niet ontgaan. Het bedrijf lanceert daarom een...
"Met enzymen en bacteriële fermentatie is het even goed mogelijk om de nuttige stof chitine uit garnalenpellen en krabbenschalen te halen dan met...