1. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  2. Ecologische voetafdruk boodschappenmandje verlagen met aanpak van Wereldnatuurfonds
  3. XXL Nutrition en Zuivelhoeve werken samen aan eiwitrijke productlijn
  4. Voor abonneesVeel valkuilen bij gebruik van AI in bedrijf: 'je kunt er niet blind op varen'
  5. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  6. 'Mindful eating' veelbesproken onder consumenten: zo speel je er als R&D-er op in
  7. PLMA: 42 productideetjes op een rij voor R&D-ers
  8. Nestlé komt met voedingslijn die aansluit bij gebruik diabetesmedicijn
  9. 'Doelen Farm-to-Fork en Green Deal hebben impact op voedselzekerheid'
  10. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  11. Voor abonneesMozzarellaproducent Milcobel wint hoogwaardig eiwit uit reststroom
  12. Rival Foods opent nieuwe productielocatie om productie plantaardige kipfilet op te schalen
  13. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  14. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  15. Jumbo stopt met vleesadvertenties
  1. 'De eiwittransitie betekent niet dat we allemaal van het vlees af moeten' (podcast)
  2. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  3. Wat kan een productontwikkelaar met miso? 'Het is een productieproces voor hartige smaken'
  4. Voor abonneesEiwitclaims: dit zijn 3 veelgemaakte fouten
  5. Schouten Europe en Agrifirm willen samen Nederlandse peulvruchten verwerken
  6. Wat kan een productontwikkelaar met graseiwit: Van cocktail tot ravioli
  7. Insectenkweker Protix krijgt miljoenensubsidie om op te schalen
  8. Startup maakt eiwit-verrijkt 0.0-bier: 'De traditionele biermarkt doorbreken is lastig'
  9. 'Meer plantaardig eten is gezond voor de meeste Nederlanders'
  10. Insectenproducent bouwt aan grote meelwormenfabriek
  11. Voor abonneesVMT 7 (2023): Alternatieve eiwitten
  12. World Meat Congress: 'Vleessector is cruciale strijd aan het verliezen'
  13. Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei gespot op de Anuga
  14. Cargill opent Europese eiwitinnovatiehub in Frankrijk
  15. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit