Certificering als sleutel tot vertrouwen: voedselveiligheid in een...
Met de toenemende bewustwording van consumenten over voedsel gerelateerde ziekten krijgt veiligheid een steeds hogere prioriteit binnen de...
Met de toenemende bewustwording van consumenten over voedsel gerelateerde ziekten krijgt veiligheid een steeds hogere prioriteit binnen de...
De belangrijkste GFSI-erkende foodnormen zoals BRCGS, IFS of FSSC 22000, zijn bezig om duurzaamheid binnen de standaarden te verankeren. Geen...
Standaarden en certificeringen vormen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van kwaliteitsmanagers. Maar hoe bereid je je nu goed voor op...
De wereld van voedselveiligheidsstandaarden en certificeringen staat niet stil. De scope van deze standaarden lijkt breder te worden; steeds vaker...
2022 was een roerig jaar voor de voedingsindustrie. Van het einde van de coronapandemie naar de oorlog in Oekraïne, grondstoffenonzekerheid,...
Bijna de helft van de veehouders zet in op circulariteit door gebruik te maken van bijproducten of nevenstromen uit de voedingsindustrie als voeders...
Belbeef maakt voor het eerst haar resultaten van zijn sectorbrede duurzaamheidsmonitor bekend. De veehouderijsector doet al decennia heel wat...
Mondelēz International, Inc. opent op 16 oktober haar state-of-the-art technisch centrum voor cacaoteelt in Pasuruan, Indonesië. Het doel is betere...
Vanaf begin januari zullen Certus-deelnemers op ieder moment van de dag hun antibioticumgebruik kunnen evalueren dankzij de online "Nearly Real...
FAVV heeft op 16 oktober 2019 versie 3 van de "Autocontrolegids voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed- en...