Cargill's antwoord op vraag naar minder ultraprocessed is...
Niels Boetje, leider van Cargill Nederland vertelt aan VMT dat de multinational inzet op fermentatie als antwoord op de consumentenvraag naar...
Niels Boetje, leider van Cargill Nederland vertelt aan VMT dat de multinational inzet op fermentatie als antwoord op de consumentenvraag naar...
Alpro won dit jaar voor het eerst de Factory of the Future. Cargill en Danone verlengden hun titel voor drie jaar. Bij Alpro komen de food heroes op...
Cargill investeert €50 miljoen in een innovatiehub waar ze samen met klanten eiwitrijke maaltijden wil ontwikkelen. De hub is een uitbreiding van de...
Cargill werkt samen met de Spaanse startup Cubiq Foods om hun plantaardige vetemulsie naar de markt te brengen. De multinational ziet het vet als een...
De natuurlijke zoetstof stevia is al jarenlang een populaire vervanger voor suiker. Aanvankelijk werd Reb A gebruikt, de meest zoete component in het...
Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...
'Innovatie door productontwikkeling vraagt het samenbrengen van mensen met verschillende kennis en expertise. Ze moeten elkaar uitdagen en...
Cargill Protein produceert vooral kipproducten voor verschillende klanten in de foodservice en supermarktkanalen. Hoe gaat het R&D-traject in z'n...
Cargill neemt Leman Decoration Group, leverancier voor taartdecoraties, over. "Door de overname profiteren klanten van snel op de markt gebrachte...
De staking bij de vier Nederlandse fabrieken van het Amerikaanse voedselconcern Cargill wordt weer beëindigd. Volgens vakbond FNV heeft de...