18/02 - 22/02/2025 | SIGEP World

18/02 - 22/02/2025 | SIGEP World

De 46e editie van SIGEP World vindt plaats van 18 tot 22 januari 2025 in Rimini, Italië.

De 46e editie van SIGEP World vindt plaats van 18 tot 22 januari 2025 in Rimini, Italië. Met 1.300 exposanten uit 33 landen en 138.000 vierkante meter beursruimte is SIGEP het toonaangevende internationale evenement voor de foodservice-sector, met aandacht voor trends, innovaties, duurzaamheid en nieuwe technologieën. Dit jaar is Saudi-Arabië het gastland.

Meer dan 520 kopers uit 79 landen en 2.500 Europese kopers nemen deel aan het programma. SIGEP Vision biedt lezingen over wereldwijde trends, duurzaamheid en technologische innovaties, waaronder de impact van kunstmatige intelligentie op de sector. Nieuw dit jaar is de uitbreiding van het pizzasegment met onder meer meelsoorten en diepvriesbodems. Meer informatie en het programma zijn te vinden via deze link.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Vleesvervangers ultrabewerkt? 5 producenten vertellen hoe ze hiermee omgaan
  2. 18/02 - 20/02/2025 | KNW Fitterwestrijden & Aqua Nederland
  3. Digitale trends voor een voedselveilige toekomst: technologieën ten behoeve van kwaliteit
  4. Voor abonneesDodelijke E. coli-uitbraak gelinkt aan biologische wortelen: tientallen merken teruggeroepen
  5. RCC oordeelt niet over krimpflatie: Consumentenbond teleurgesteld
  6. Misleidende reclame op voeding voorkomen? 8 opvallende uitspraken van de RCC op een rij
  7. 13-12-2024 | Healthy Food Workshop
  8. 28/10 - 29/10/2025 | Cibus Tec Forum 2025
  9. 05/03 - 06/03/2025 | PLMA's Executive Education Programme
  10. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  1. IFFA 2025 wil de toekomst van vlees en plantaardige eiwitten laten zien
  2. Voor abonneesAlfalfakiemen mogelijk oorzaak van salmonella-uitbraak met 92 zieken
  3. Weg met het blauwe champignonbakje? Belgische retailers ontwikkelen herbruikbaar alternatief
  4. Memo Cargill: duizenden banen weg
  5. 'We hebben technologische innovaties nodig én we moeten meer plantaardig eten': wat is nodig voor een duurzaam voedselsysteem?
  6. Producenten reageren op 'krimpflatie'-nominaties Gouden Windei 2024: 'Deze nominatie lijkt een misverstand' (update)
  7. Norovirus bij Van der Valk? Minstens 15 medewerkers Belastingdienst ziek
  8. Ceo Unilever tegen FD: Voedingsmerken te koop die onvoldoende bij portfolio passen
  9. Voor abonneesTwee jaar listeria bij zelfde voedselproducent: 11 zieken en een dode baby
  10. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk salmonella in kalkoenfilet mignon