05/03 - 06/03/2025 | PLMA's Executive Education Programme

05/03 - 06/03/2025 | PLMA's Executive Education Programme

PLMA's Executive Education Programme vindt plaats op 5 en 6 maart 2025 aan de Nyenrode Business Universiteit.

PLMA’s Executive Education Programme vindt plaats op 5 en 6 maart 2025 aan de Nyenrode Business Universiteit. Dit programma is gericht op leveranciers en retailers en biedt een praktijkgerichte benadering in een persoonlijke setting.

Het programma behandelt diverse onderwerpen die relevant zijn voor professionals in de private label-sector, waaronder:

  • Groeimogelijkheden voor Private Label
  • Retailtrends en de impact op Private Label
  • Innovatieve productontwikkeling
  • Ontwikkelingen in sourcing en de invloed op PL-leveranciers en retailers
  • Duurzaamheidsvereisten voor de toekomst
  • … en meer.

Klik hier voor het volledige programma en hier voor registratie.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Vleesvervangers ultrabewerkt? 5 producenten vertellen hoe ze hiermee omgaan
  2. RCC oordeelt niet over krimpflatie: Consumentenbond teleurgesteld
  3. Misleidende reclame op voeding voorkomen? 8 opvallende uitspraken van de RCC op een rij
  4. Voor abonnees6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen
  5. IFFA 2025 wil de toekomst van vlees en plantaardige eiwitten laten zien
  6. Voor abonneesAlfalfakiemen mogelijk oorzaak van salmonella-uitbraak met 92 zieken
  7. Weg met het blauwe champignonbakje? Belgische retailers ontwikkelen herbruikbaar alternatief
  8. Memo Cargill: duizenden banen weg
  9. 'We hebben technologische innovaties nodig én we moeten meer plantaardig eten': wat is nodig voor een duurzaam voedselsysteem?
  10. Producenten reageren op 'krimpflatie'-nominaties Gouden Windei 2024: 'Deze nominatie lijkt een misverstand' (update)
  1. Norovirus bij Van der Valk? Minstens 15 medewerkers Belastingdienst ziek
  2. Ceo Unilever tegen FD: Voedingsmerken te koop die onvoldoende bij portfolio passen
  3. Voor abonneesTwee jaar listeria bij zelfde voedselproducent: 11 zieken en een dode baby
  4. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk salmonella in kalkoenfilet mignon
  5. Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van november: mogelijk slecht geseald rijstdessert
  6. FiE 2024: 'Introductie hybride gehakt van Lidl zorgt voor meer interesse van foodproducenten'
  7. Vleessector zoekt naar identiteit: ruimte voor vlees of strikte klimaateisen?
  8. QA'er uit koekjesbranche: 'Wetgeving helpt me vaker dan het me belemmert'
  9. Voor abonneesBelangrijkste punten onderzoek etikettering: 'Hiaten in EU-wetgeving kunnen misleiding in de hand werken'
  10. Nieuw product ontwikkelen? 4 trends om in de gaten te houden voor 2025