Hoe managen we de maintenance-afdeling als budgetten worden gekort?

Hoe managen we de maintenance-afdeling als budgetten worden gekort?

Volumes, en daarmee conversiekosten, staan onder druk. Maintenance OPEX- en CAPEX-budgetten worden gereduceerd. Hoe gaan bedrijven hier mee om en hoe maak je verantwoorde keuzes? Peijnenburg, Solvay Chemie en FrieslandCampina vertellen hoe zij dit aanpakken.

Volumes, en daarmee conversiekosten, staan onder druk. Maintenance OPEX- en CAPEX-budgetten worden gereduceerd. Hoe gaan bedrijven hier mee om en hoe maak je verantwoorde keuzes?

De Sectie Food, Farma & Beverage van de branchevereniging NVDO organiseert een virtuele ronde tafel over hoe je als bedrijf op een verantwoorde manier operationeel blijft.

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Volumes die onder druk staan en daarmee financiële presentaties
  • Maintenance budgetten onder druk, hoe kunnen we hier mee omgaan?
  • Innovatieve maintenance oplossingen

Foodbedrijven

Panelleden van onderstaande bedrijven vertellen hoe zij hiermee omgaan:

– Paul Woldhek, Hoofd TD Koninklijke Peijnenburg

– Thijs van Lier, Maintenance Manager, Solvay Chemie B.V.

– Frank Ploem, Business Group Maintenance Manager FrieslandCampina

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.