HAS studenten ontwerpen voedsel van de toekomst: van...
Tijdens de HAS Food Experience presenteren studenten van de HAS Green Academy hun innovatieve producten en ideeën. Na twee coronajaren kon de...
Tijdens de HAS Food Experience presenteren studenten van de HAS Green Academy hun innovatieve producten en ideeën. Na twee coronajaren kon de...
Oesterzwamvoetjes in de vegaworst? HAS-student Rody van den Heuvel ontwikkelde deze en won daarmee de Voedselzuinigheidsaward. De worst kan nog wel...
De HAS Hogeschool start in samenwerking met de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en de Rabobank de Brabantse Hbo Voedselverspillingschallenge....
Vier studenten van de opleiding biowetenschappen van de KU Leuven Campus Geel, optie voedingsindustrie, hebben een ontbijtreep ontwikkeld op basis...
Jongeren in België willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de...
Op het online Food Forward Festival van Fevia, van 26 tot 28 april, geven voedingsprofessionals en jongeren de toon aan de voeding van morgen. Op de...
KU Leuven Campus Geel organiseerde dit academiejaar voor de tweede maal de Innovatie Academie. Coaches van VOKA en specialisten uit bedrijven zoals...
Buteressence BV uit Zaandam sluit zich aan als partner bij de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Buteressence stelt een aromabibliotheek ter...
De jaarlijkse HAS Food Experience is dit jaar zoals vele event online. Ook tijdens deze digitale variant presenteren studenten van diverse...
Scholen kunnen vanaf nu online op de website van Technopolis de lezingenreeks Food for the Future volgen. De reeks kwam tot stand in samenwerking met...