Vergrijzing en ondernemingsgroei leiden tot toenemend tekort...
De vraag naar goedgeschoolde productiemedewerkers in de voedingsindustrie in regio Rijnmond neemt de komende jaren hard toe. Deze tekorten komen door...
De vraag naar goedgeschoolde productiemedewerkers in de voedingsindustrie in regio Rijnmond neemt de komende jaren hard toe. Deze tekorten komen door...
SVO vakopleiding food en Kobus Personeel & Organisatie hebben in Barendrecht een virtual reality (VR) opleidingslocatie geopend voor werknemers in de...
Dat tekort aan medewerkers met 'STEM-profielen' is volgens Agoria, essenscia, Fedustria en Fevia Vlaanderen niet enkel acuut, maar zeker ook...
De Lentiz onderwijsgroep opende maandag 20 juni officieel de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het moet een scholings- en praktijkplek zijn...
Kun je versuikerde broodpasta in snoep verwerken? Om hier achter te komen, gingen mbo-studenten Food Innovation op bezoek bij snoepfabrikant Concorp.
VMT presenteert de resultaten van het eigen onderzoek 'Partner of Choice'. Met welke leveranciers doet de voedingsindustrie het liefst zaken? Van...
De nieuwe master-na-masteropleiding Sustainable Food Packaging aan de UGent Campus Kortrijk leidt studenten op als expert in het duurzaam verpakken...
KU Leuven en vijf hogescholen brengen hun opleidingsaanbod -waaronder industrieel technische onderwerpen- samen en werken zo mee aan de arbeidsmarkt...
Wageningen Universiteit (WUR) is de hoogstgeplaatste Nederlandse universiteit op plek 53 in de nieuwe World University Rankings van het Britse...
Friesland is onmiskenbaar dé zuivelprovincie van Nederland. De regio onderscheidt zich door een hoog niveau van kennis en innovatie in de...