Bakker Ammerlaan: 'Acrylamide verlagen is niet zo ingewikkeld'
Rob Janmaat is kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Rob Janmaat is kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Het Nederlandse Bakkerij Centrum (NBC) organiseert van 22 t/m 28 januari de jaarlijkse Week van het Brood. In deze week wil NBC laten zien dat...
Nutri-Score is het voedselkeuzelogo dat op steeds meer producten in de supermarkt verschijnt. De afgelopen jaren is er veel discussie over...
De bakkerijbranche gooit hoge ogen in de Nederlandse levensmiddelenbranche als het gaat om zoutreductie. Vandaag maakt zij nieuwe stappen in deze...
Vezels hebben een belangrijke functie in ons lichaam. Door het eten van bijvoorbeeld volkorenbrood, ontstaat een veel langzamere opbouw van suikers...
Door meer eiwitten van eigen landbouwgrond halen, worden we minder afhankelijk van andere landen. Dat zei minister Staghouwer tijdens de Themadag...
De bakkerijsector staat voor grote uitdagingen. Een van de belangrijkste is de krapte op de arbeidsmarkt. Industriële en ambachtelijke bakkers...
In coronatijd hebben supermarkten naast de markt voor thuisconsumptie ook de leiding genomen in de buitenshuisconsumptie. Bij de verkoop van...