1. Seminar: Norman Buysse (GfK) over maatschappelijk verantwoord ondernemen
  2. Delhaize investeert miljarden in Belgische voedingsbedrijven
  3. Lancering mobiele desinfectie-unit voor de Carrefour Market
  4. Taskforce ondersteunt logistiek tijdens Coronacrisis
  5. Drankenhandelaars verliezen meer dan 50% volume
  6. Supermarkten schenken 460.000 maaltijden aan voedselbanken
  7. CEO Ahold: 'pleidooi richting Brussel voor openhouden grenzen voor goederen'
  8. Caldic neemt Maleisische distributeur van chemicaliën over
  9. Vlaanderen bundelt krachten voor duurzame voedingsverpakkingen
  10. Voor abonneesThe Absolut Company verbetert productie-efficiëntie en -flexibiliteit
  11. Picnic bouwt gerobotiseerd distributiecentrum
  12. Delhaize bereide gerechten van topchefs smaken
  13. VIL lanceert duurzaamheidsindex voor logistiek
  14. Intelligente verpakkingen zorgen voor responsieve bevoorradingsketens
  15. Spadel roept op tot betere inzameling en recyclage van drankverpakkingen
  1. Carrefour borgt traceerbaarheid Kip van Weleer met blockchain
  2. Hoogtechnologisch distributiecentrum voor Bakker Barendrecht
  3. 50,4 ton groente-overschotten gebruikt in enVie-soep
  4. De Voedselbanken slaan alarm
  5. Verpakkingen lopen tegen hun grenzen aan
  6. Bio valt steeds meer in de smaak
  7. Colruyt test automatische herkenning van groenten en fruit
  8. Delhaize kiest voor same day pick-up e-commerce
  9. De impact van brexit op food: 5 vragen (UPDATE)
  10. VMT blogt: Australische barramundi voeden Canadese bladgroenten met ontlasting
  11. 'Gebrek aan samenwerking voedingsindustrie en retail is obstakel voor oplossen voedselverspilling'
  12. Wereld te winnen op het gebied van voedselverspilling (longread)
  13. 2 nieuwe SIAL initiatieven: Alter'Native Food & Future Lab
  14. Van Erp directeur Haribo Nederland en België
  15. Plus toetst verpakkingen op milieu-impact