1. De Kostwinners pakken het voedselverlies aan
  2. Fevia: "Nu niet ingrijpen staat gelijk aan schuldig verzuim!"
  3. Zonder garantie op water komt voedselbevoorrading in gedrang
  4. Grote agrobedrijven weigeren overleg over stikstofcrisis
  5. SERS-techniek om pesticiden te detecteren werkt lang niet altijd
  6. Slachthuizen mogen tijdens de hittegolf andere slachturen kiezen
  7. Duurzaamheidsmonitor brengt inspanningen rundveebedrijven in kaart
  8. Carrefour voor 20ste keer op de Beurs van Libramont
  9. Innovatie, wendbaarheid en ondernemerschap meer dan ooit gevraagd in de landbouw
  10. De boer is een veel breder opererende ondernemer
  11. Keten van Martini is duurzaam gecertificeerd
  12. Nieuwe Nudging-campagne moet verkoop biologisch stimuleren
  13. Cargill laat 40 ingenieurs werken aan chocola van de toekomst in House of Chocolate
  14. Food Pilot breidt uit met nieuwe hal voor kleine hoeveelheden product
  15. MNM What's NXT: Waar voedingsbedrijven hun aankomend talent ontmoeten
  1. Convenant Voedingsmiddelen pakt mensenrechten kwesties in voedingsmiddelensector aan
  2. Nieuw Belgisch kwaliteitslabel "Pré de chez nous" pakt uit met duurzaam rundvlees
  3. Tiense Suiker gaat drinkwater leveren aan huishoudens
  4. Ketenpartners doen dringende oproep naar alle actoren en de overheid
  5. Tiense Suiker produceert witte suiker steeds groener
  6. Colruyt Group investeert meer in zeewierboerderijen
  7. Pulserende Electric Field-technologie zorgt voor betere frieten
  8. "Een verstandig stikstofbeleid kan 20.000 jobs redden"
  9. Honderden Vlaamse voedingsbedrijven zetten gezamenlijk lokale productie op de kaart
  10. Gen Z eist herziening van het voedselsysteem
  11. Milcobel compenseert als eerste CO2-uitstoot lokaal
  12. 'Grote voedingsbedrijven jutten we op voor commitment 100 procent MSC-vis'
  13. Lokaal geteelde pompoenpitten als ingrediënt is hit bij bakkers
  14. Anthony Botelberge nieuwe Fevia-voorzitter
  15. Dierenwelzijnslabel op maat van retailer en consument