1. Minstens 700 zieken na vermoedelijke uitbraak norovirus
  2. Norovirus in Frankrijk: verkoopverbod oesters leidt mogelijk tot grote verliezen
  3. Onderzoek legt de gevolgen van de COVID-19-maatregelen op voedselveiligheid bloot
  4. Listeria in consumptie-ijs aangetroffen met daardoor 2 zieken
  5. Column Simone Hertzberger: Waarheden kloppen niet meer
  6. Voor abonneesDuitsland getroffen door een hepatitis A-uitbraak door diepvriesaardbeien
  7. Ziek personeel werkte door en veroorzaakte zo een uitbraak
  8. Cruiseschepen zijn helemaal niet zo veilig
  9. Het is moeilijk om vast te stellen welk levensmiddel ziek maakte
  10. Biologische aardbeien kunnen besmet zijn
  11. Ruw onderbroken oesterseizoen: norovirus houdt weer huis in Europese landen
  12. Oesters maken opnieuw honderden mensen ziek
  13. Recalls België 2022 in beeld: ruim 400 meldingen in een jaar
  14. Belgische recalls en waarschuwingen januari: onvermeld allergeen vegan balletjes en aflatoxine in pistachenoten
  15. Nooit van gehoord? Sapovirus is een voedselpathogeen!
  1. Voor abonnees6 gevaren van klimaatverandering voor de voedselveiligheid op een rij: waarschijnlijk meer pathogenen, parasieten en mycotoxinen
  2. Hoe dam je het risico op pathogenen in diepvriesproducten in?
  3. Meer uitbraken in 2021 door wegvallen corona effect
  4. VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij
  5. Meer dan 460 zieken door met norovirus besmette oesters
  6. Overzicht Belgische recalls en waarschuwingen in 2021
  7. NVWA: Minder voedselgerelateerde ziekte-uitbraken in 2020 door aandacht voor coronamaatregelen
  8. Voor abonneesZacht diepvriesfruit weer de boosdoener bij uitbraak van norovirus
  9. Besmette garnalen veroorzaken diarree en overgeven bij ruim 100 mensen
  10. Fraude met diepvriesframbozen kon mogelijk bijdragen aan een uitbraak door norovirus
  11. Belgische school getroffen door een uitbraak met meer dan 150 zieken
  12. Dit zijn de meest notoire en dodelijke ziekmakers in voedsel
  13. Beheersing van zoönosen in de levensmiddelenindustrie moet nu op de kaart staan bij bedrijven
  14. Norovirus blijft belangrijkste veroorzaker van voedselgerelateerde ziekte-uitbraken
  15. Behandel diepvriesfruit als een risicoproduct