Handig overzicht: Zo spelen foodbedrijven in op vraag naar gezonder...
Begin januari is de tijd dat vele consumenten gezonder willen eten bijvoorbeeld koolhydraatarm of minder suiker. Hoe helpen voedingsmiddelenbedrijven...
Begin januari is de tijd dat vele consumenten gezonder willen eten bijvoorbeeld koolhydraatarm of minder suiker. Hoe helpen voedingsmiddelenbedrijven...
Vanaf vandaag (15 april) start TastyBasics met het geven van voedingsadviezen. Het voedselproductiebedrijf krijgt veel bezorgde vragen van mensen...
De huidige EU-regels voor genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) zijn achterhaald en moeten radicaal worden hervormd. Een groep internationale...
"Het rokende frituurpannetje in de schuur heeft zijn langste tijd gehad", zegt Paul Vos, directeur van De Korrel Beheer. "Consumenten kiezen steeds...
Minder koolhydraten in voeding is hip, maar is een vermindering altijd gezond? Dit onderwerp komt aan bod tijdens het Jaarcongres van Voeding Nu.
Samen met zijn neef, hartchirurg León Eijsman, introduceert schrijver Leon de Winter onder het merk 'Leon & León' zijn eerste voedselproduct:...