1. Voor abonneesTarwe-allergie en glutengevoeligheid: wat is dat nou precies?
  2. Voor abonneesSchimmel op voedingsmiddelen: wanneer weggooien en wanneer verwijderen
  3. Quality Time met IJsbrand: Sinaasappel met fungicide (video)
  4. Voor abonneesTarwe, brood, gluten en gezondheid: waar staan we anno 2024?
  5. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  6. AH breidt app uit met leefstijlcoaching en lanceert campagne: meer groente, meer vezels
  7. De potentie van personalized nutrition: 'Fitnesstrackers zijn zo populair geworden, kan dat ook met voedingsadvies?'
  8. WHO: 'Alcohol en ultrabewerkt voedsel medeverantwoordelijk voor dodelijke ziekten Europa'
  9. Consumentenbond over zoutgehalte maaltijdmixen: 'fabrikanten hebben daar lak aan'
  10. Voor abonneesGaan we richting totaalverbod BPA? Nóg meer gezondheidsrisico's bekend
  11. Consumentenbond: 'Veel kant-en-klaarmaaltijden ongezonder dan gedacht'
  12. Voor abonneesBakker Ammerlaan: 'Acrylamide verlagen is niet zo ingewikkeld'
  13. Wat zijn de gezondheidseffecten van zetmeelderivaten? Avebe en UMCG zoeken het uit
  14. Minstens 700 zieken na vermoedelijke uitbraak norovirus
  15. NBC onderzoekt volkorenbrood: 'Niet alleen gezond, maar ook lekker'
  1. 5 trends voor 2024 volgens FrieslandCampina Ingredients: Gezond en duurzaam leven steeds belangrijker
  2. KVNW introduceert website over wijn: 'Wijn is onverminderd populair in Nederland'
  3. Voor abonneesDe Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezel: 6 conclusies uit recente voedselconsumptiepeiling
  4. Hoe denkt 'eigenzinnig gewoontedier' over duurzame foodmerken? Tool met consumenten profielen moet hulp bieden
  5. RIVM: 'Te veel cadmium, lood, kwik en arseen in voeding'
  6. Gezond eten vaak te duur en ongezond vaak té lekker
  7. 'Ga op zoek naar leveranciers die minder of geen allergene grondstoffen verhandelen'
  8. Handig overzicht: dit gebeurde er de afgelopen maanden op gebied van de Nutri-Score
  9. De kogel is door de kerk: Nutri-Score vanaf 2024 vrijwillig voedselkeuzelogo Nederland
  10. FrieslandCampina Ingredients opent duurzame productiefaciliteit voor lactoferrine
  11. Nieuw wetenschapspark moet innovatie voeding en gezondheid stimuleren
  12. Dit zijn de wijzigingen in de samenstellingsvoorschriften voor gewichtsbeheersingsproducten
  13. Nutrileads klaar om markt te bestormen met immuunbevorderende wortelvezel, maar een gezondheidsclaim verkrijgen is lastig
  14. Hoe spelen foodbedrijven in op de populariteit van een gezond microbioom?
  15. EFSA rapport: Nederlanders vinden voedselveiligheid belangrijk en kijken vooral naar nutriënten en gezondheid