Herformulering is niet genoeg: 6 drempels bij de ontwikkeling van een...
Wat is echt nodig om een gezonder voedingsassortiment te ontwikkelen? Volgens het Food&Health Team van Foodvalley is meer nodig dan alleen...
Wat is echt nodig om een gezonder voedingsassortiment te ontwikkelen? Volgens het Food&Health Team van Foodvalley is meer nodig dan alleen...
Foodvalley NL en Invest-NL zien dat startups en scale-ups tegen belemmeringen aanlopen in het opschalen brachten. Ze brachten de uitdagingen in kaart...
Foodvalley NL verwelkomt per 1 september Linda Broekhuizen als nieuwe voorzitter. Broekhuizen werkte hiervoor bij de Nederlandse Ontwikkelingsbank...
Foodvalley NL en Regio Foodvalley lanceren een subsidieprogramma voor startups in de agrifoodsector die aan opschalen toe zijn.
Uit een inventarisatie van Foodvalley NL en Oost NL blijkt dat minstens 250 bedrijven in Nederland werken aan eiwittransitie. Dat is een verdubbeling...
Nederland wordt het centrum voor wereldwijde voedselinnovatie. Het Global Coordination Secretariat (GCS) gaat zich vestigen in Wageningen. In dit...
Foodvalley NL en Food Innovation Hubs - een multistakeholder platform - willen het huidige voedselsysteem veranderen. Daarom gaan de organisaties...
Negen agrifoodbedrijven zijn genomineerd voor de Foodvalley Champions 2020. Deze bedrijven ontwikkelden verschillende innovaties die een belangrijke...
Marjolein Brasz treedt per 1 augustus aan als nieuwe directeur van Foodvalley NL. "De organisatie die ik aantref, is kundig, energiek en zeer...
Foodvalley NL heeft een nieuw bestuur. Voorzitter is Edith Schippers, voormalig minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.