Technopolis en Food at Work schotelen scholen online lezingenreeks...

Scholen kunnen vanaf nu online op de website van Technopolis de lezingenreeks Food for the Future volgen. De reeks kwam tot stand in samenwerking met Food at Work, een initiatief van Fevia en Alimento.

5 manieren om Food Heroes aan te trekken met Food At Work

De opstart van het nieuwe schooljaar gaat gepaard met heel wat onzekerheid. Maar ook in deze uitzonderlijke omstandigheden blijft het voor leerlingen en studenten belangrijk om de juiste studiekeuze maken.

Studenten hoger onderwijs tonen voeding van morgen

De innovatieve voedingsproducten waarmee de studenten uit het hoger onderwijs op 18 mei een Food At Work Ecotrophelia Award wonnen, zijn trendsettend voor de voeding van morgen.

60% werkgevers vindt STEM belangrijk

7 op de 10 Vlamingen heeft expliciet vertrouwen in wetenschap en 9 op de 10 Vlamingen erkent ook duidelijk het nut van wetenschap en onderzoek. Het vertrouwen in de wetenschappers zelf ligt wel een stuk lager. De interesse in STEM kent een positieve evolutie.

Niet enkel vrees voor ontslag door corona, ook voor misgelopen...

De vrees voor een negatieve carrière-impact van de coronacrisis is groot. Meer dan 1 op 5 van de werknemers vreest zijn/haar baan te verliezen door de coronacrisis, zo blijkt uit een onderzoek van UGent.

Uitdagingen voor een adviseur hoger onderwijs in coronatijden

"Sinds de uitbraak van COVID-19 ziet mijn leven als adviseur hoger onderwijs bij Alimento er totaal anders uit. Zowel privé als professioneel heb ik mezelf moeten heruitvinden. Familie komt daarbij op de eerste plaats, dat besef ik nu meer dan ooit."