02/02 - 05/02/2025 | ProSweets Cologne 2025

02/02 - 05/02/2025 | ProSweets Cologne 2025

ProSweets Cologne 2025 vindt plaats van 2 tot en met 5 februari.

Tijdens ProSweets Cologne presenteren internationale leveranciers hun nieuwste oplossingen en technologieën voor de productie, verwerking, verpakking en ingrediënten in de zoetwaren- en snackindustrie. De beurs richt zich op trends zoals duurzame verpakkingen, innovatieve grondstoffen en efficiënte productietechnieken.

Een bezoek aan ProSweets Cologne kan inzichten bieden in de nieuwste ontwikkelingen, maar kan ook een mogelijkheid zijn om nieuwe zakelijke contacten te leggen en samenwerkingen aan te gaan. Het evenement is een plek om inspiratie op te doen en toekomstgerichte oplossingen te ontdekken.

ProSweets Cologne vindt plaats van 2 tot en met 5 februari 2025 in Keulen, Duitsland. Meer informatie over het programma, exposanten en registratiemogelijkheden is te vinden via deze link.

'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'

'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in...

Toen er in 2021 een politieke discussie gaande was over het wel of niet invoeren van een vleesheffing, was 74% van de Nederlanders voor een prijsstijging. De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) zou dat hebben geweten uit een peiling onder 2550 Nederlanders, maar toen hebben verzwegen. Die beschuldiging uit de TAPP-coalitie. Nederland Vleesland reageert.

Een actueel thema bij de nieuwbouw van Vezet is verder ‘automatisering en robotisering’.

Vezet gaat miljoenen kilo's groente besparen door snij-afval te...

De nieuwbouw van Koninklijke Vezet in Warmenhuizen krijgt een oppervlakte van maar liefst 35.000 m2. In 2026 moet het in bedrijf gaan. In het ontwerp van de nieuwbouw ligt de focus op duurzaamheid, hygiënisch ontwerp en verwaarding van reststromen voor menselijke en dierlijke consumptie.

FrieslandCampina breidt weiproductie uit en vervangt verouderde procesonderdelen

FrieslandCampina breidt weiproductie uit en vervangt verouderde...

FrieslandCampina start met uitbreidingen op zijn productielocaties in Gerkesklooster en Workum. Beide projecten moeten de verwerking van wei naar een hoger niveau tillen en het productieproces duurzamer maken.

6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen

6 tips: Zo verlaagt Heineken de CO₂-voetafdruk van zijn brouwerijen

Heineken heeft zich ambitieuze doelen gesteld: in 2030 willen ze 90% van hun scope 1- en 2-uitstoot reduceren, met als einddoel Net Zero in de volledige waardeketen tegen 2040. Om deze missie te realiseren, werken ze onder meer samen met ingenieurs- en adviesbureau Royal HaskoningDHV. Bart Vander Velpen, program director Net Zero for industry deelt hoe ze dit proces aanpakken aan de hand van zes stappen.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.