De redactie van VMT onderzoekt het social media gebruik van haar lezers. Help ons door onderstaande enquête in te vullen. Het invullen duurt slechts 5 minuten. Door het invullen van de enquête help je ons om VMT nog beter te maken.
FreshRecruitment
De redactie van VMT vraagt jouw hulp. We willen graag weten welke social media jij gebruikt. Zou je een paar vragen willen beantwoorden zodat we VMT kunnen blijven verbeteren? Je helpt ons enorm!
De redactie van VMT onderzoekt het social media gebruik van haar lezers. Help ons door onderstaande enquête in te vullen. Het invullen duurt slechts 5 minuten. Door het invullen van de enquête help je ons om VMT nog beter te maken.
De foodsector zet zichzelf 1-0 achter als Europa vast blijft houden aan de zware regelgeving rondom biotech gewassen. Met veelbelovende technieken zoals CRISPR-Cas bestaat de potentie om voedselschaarste uit de wereld te helpen en het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen drastisch te reduceren.
Vleesvervangers zijn de afgelopen paar jaar flink in populariteit gestegen. Daarmee is ook de kwaliteit en variatie toegenomen. Tegelijkertijd stellen consument en retailer hogere eisen aan deze producten. Wat is het belangrijkste bij de ontwikkeling van vleesvervangers? Duurzaamheid of smaak? Leer meer in deze VMT Summerclass R&D.
Innova Market Insights over de top 10 trends van 2022. Global Insights director Lu-Ann Williams ging tijdens het online seminar Food Future Update in op de trends van dit jaar en volgend jaar. Bekijk het webinar hier.
In dit artikel een overzicht van de recalls van voedingsmiddelen in de Belgische markt in oktober. Laatste wapenfeiten: onvermeld allergeen pindanoten in verschillende producten waaronder brood.
Startup Eleven begon bijna vijf jaar geleden met het brouwen van bier. Waar de startup begon met het brouwen van eigen recepturen bij andere brouwerijen, breidde Eleven daarna uit tot een eigen brouwerij. VMT ging langs bij brouwerij Eleven en sprak met medeoprichter Loes van Impelen over de oprichting, groei, verdere plannen en biertrends. "Het hoeft niet meer extreem, extremer, extreemst."
Het eten van minder vlees en vis is een veelbesproken onderwerp. Dat is ook visssticks fabrikant Iglo niet ontgaan. Het bedrijf komt met vegetarische en vegan vissticks op de markt als aanvulling op het al bestaande vegetarische Iglo Green Cuisine assortiment.
Marel bedacht met onderzoekers van TU Eindhoven nieuwe productiecontrole- en planningsstrategieën die de operationele kosten verlagen.
Albert Heijn introduceert zeven nieuwe ongesneden verspakketten en drie nieuwe gesneden verspakketten. Die bestaan uit herfstgerechten zoals Hollandse runderstoof, preikerrie-ovenschotel, wortelknolselderijstamppot en pompoenrollade.