'Het Nederlandse voedselsysteem in 2050: gezond en circulair'
Hoe komen we tot een voedselsysteem, waarin gezond voedsel voor iedereen wordt geproduceerd met respect voor onze planeet en alle mensen en dieren...
Hoe komen we tot een voedselsysteem, waarin gezond voedsel voor iedereen wordt geproduceerd met respect voor onze planeet en alle mensen en dieren...
Helaas heeft MVO haar jaarlijkse Netwerkevent dat op 19 maart 2020 zou plaatsvinden, tot nader order moeten uitstellen.
Kalfsvleesbedrijf VanDrie Group heeft een nieuw MVO-rapport uitgebracht. Daarin is te lezen dat het bedrijf het afgelopen jaar te maken had met een...
Op 18 mei werd ISO 20400 voor maatschappelijk verantwoord inkopen gelanceerd. Deze internationale richtlijn draagt bij aan verduurzaming door een...
Steeds meer bedrijven werken samen binnen het innovatiecentrum THREE SIXTY in Veghel om voedselverspilling tegen te gaan. Ook MVO Nederland zal...
Geld verdienen met reststromen gaat met vallen en opstaan, ondervond Bob Hutten toen hij de Verspillingsfabriek in Veghel begon. Zijn initiatief is...
Slagersbedrijf Bolscher komt tegemoet aan de groeiende groep mensen die minder vlees wil eten en meer groente. Onder andere voor deze 'flexitariërs'...
Vijf managers uit de foodsector zijn genomineerd voor de titel 'MVO- manager van het jaar 2017'.
MVO Nederland en Wageningen Academy zoeken briljante anti-verspillingsideeën om deze te pitchen op de door hen georganiseerde bijeenkomst 'van food...
Er hangen nog veel negatieve connotaties aan verduurzaming. Verduurzaming biedt kansen ("groen is poen"), maar verandering is lastig en de stap naar...