1. Voor abonneesMeer plantaardig in restaurants? Met deze producten kunnen foodbedrijven scoren zegt Proveg
  2. Voor abonneesWebinar terugkijken: Ontbossingswetgeving (EUDR), zo bereid je je als foodbedrijf goed voor
  3. Nieuwe regels voor producten met rooksmaak? EFSA onderzoekt nu ingrediënten en traditioneel gerookte producten
  4. VMT komt met nieuwe editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' tijdens Praktijkdag Microbiologie
  5. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen april: Listeria monocytogenes in chocolademousse
  6. Na uitstel ook versoepeling EUDR: minder administratieve lasten
  7. Voor abonneesWat betekenen Trumps plannen voor de Amerikaanse voedselveiligheid - en die daarbuiten?
  8. Analyse Nutri-Score: aanbevolen en afgeraden in verschillende EU-lidstaten
  9. Europese wijnen zitten 'vol' met PFAS-restproduct trifluorazijnzuur (TFA), blijkt uit studie
  10. Exporteren naar de Verenigde Staten? Deze kleurstoffen zijn binnenkort verboden
  1. Voor abonneesVan kwaliteitscontrole tot kennisborging: zo benut je AI in productie
  2. Lantmännen Unibake kijkt holistisch naar klimaatimpact: 'We willen minder energieverbruik in volledige keten'
  3. Voor abonneesEU-lidstaat moet WGS verplicht inzetten bij uitbraakonderzoek: Commissie komt met Q&A
  4. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  5. Verborgen routes van het lobby-labyrint: zo beïnvloedt het onze wetgeving
  6. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  7. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding terugkijken: 5 inzichten voor productontwikkelaars
  8. 'Versoepeling CSDDD geeft schijnzekerheid. Houd grip op mensenrechten in hele keten'
  9. Voor abonnees10 belangrijke punten tot nu toe bekend uit de PPWR: 'Onmogelijk eraan te ontsnappen'
  10. Acrylamide en de wet: zo kijkt de NVWA ernaar