1. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  2. Albert Heijn toont Nutri-Score bij alle producten, ook A-merken
  3. Eiwit uit insecten, kan de bakkerij daar iets mee?
  4. 26/03/2025 | VMT Webinar: Ultrabewerkte voeding in de spotlight
  5. Nieuwe ingrediënten 2025: Arla Foods Ingredients introduceert toolkit voor eiwitrijke desserts
  6. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  7. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  8. VMT Webinar: Ultrabewerkte voeding in de spotlight
  9. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  10. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  1. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'
  2. Onbewerkt en toch smeuïg: hoe TastyBasics er zonder boter en suiker ingaat
  3. Young R&D: 'Hoe ontwikkel je producten in het spanningsveld van efficiëntie en productkwaliteit?'
  4. 30/9/2025 | VMT Food R&D Event
  5. Nationale week zonder vlees & zuivel in maart focust extra op Noord-Nederland
  6. TikTok-challenges drijven snoeptrends: zuur, zuurder, superzuur (fotoreportage)
  7. Productinnovaties januari: Gudrun introduceert duurzame en plantaardige Belgische chocolade
  8. Voor abonneesOverzicht: 5 trends in chocolade gespot op de ISM
  9. EFSA ziet eiwitrijk kroos 'waterlinzen' als veilig voor consumptie
  10. Onderzoeken Consumentenbond 2025: 'Krimpflatie gaat maar door'