1. Zal lokale soja yoghurteters over de streep trekken? Jumbo en De Nieuwe Melkboer denken van wel
  2. 19-03 | Webinar: Hoe stel je haalbare Science-Based Targets (CO2-doelen) op voor retaiklanten?
  3. Yoghurt met waterlinzen? Consortium onderzoekt de mogelijkheden
  4. Deze vier Belgische foodbedrijven zijn gekroond tot 'Factory of the Future'
  5. Cloetta gaat toch geen duurzame snoepfabriek in Roosendaal bouwen
  6. Voor abonneesZo beïnvloedt klimaatverandering de cacaoproductie
  7. Na de EU gaat kweekvleesproducent Mosa Meat ook voor marktgoedkeuring in Zwitserland
  8. Voor abonneesZo kan de foodindustrie stappen zetten in energietransitie
  9. Voor abonneesDuurzaamheidsscores berekenen? Deze tools helpen daarbij
  10. Stikstofbeleid raakt voedselproducenten, kansen voor biologisch: 'Prijzen gaan omhoog'
  1. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  2. Lidl omarmt 'planetary health diet' van WNF en schroeft verkoopdoel volkoren op
  3. Lupineballetjes bij Ekoplaza: 'We zochten naar een meer populaire manier om de peulvrucht aan te bieden'
  4. Biologische labels winnen aan populariteit: 'Internationale normen ontbreken nog'
  5. Best bekeken VMT-video's in 2024: van CSRD tot minerale oliën en claims
  6. Jaaroverzicht podcasts 2024: Trends spotten tot Plus over plantaardig
  7. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  8. Vezet gaat miljoenen kilo's groente besparen door snijafval te verwaarden
  9. FrieslandCampina breidt weiproductie uit en vervangt verouderde procesonderdelen
  10. 27/05 - 28/05/2025 | Digitale Synergiedagen LVVN